Упис

Тренирамо у четири школе. У питању су ОШ „Доситеј Обрадовић“ у насељу 4. јул, Средња медицинска школа на Багљашу и Средња техничка школа у Малој Америци, као и Гимназија. Добро дошли су сви они који желе да се упознају са лепотом игре под обручима.

КК Петровград постоји од 2007. године и окупља преко 200 дечака и девојчица узраста 2000. годиште и млађе, распоређених у 5 селекција. Клуб је за 9 година свог постојања израстао у један од најуспешнијих клубова у региону, што се тиче рада са најмлађима.

Основни принципи рада су такви да сваком детету омогућавају да се бави спортом. Да би се испоштовао овај принцип, резултати утакмица никад нису у првом плану.

Од оснивања клуба, циљ је био да се створи здрава средина за дечаке и девојчице, који желе да се баве спортом и да се правилно развијају, у којој ће то свима бити једнако омогућено. Наша мисија је да дечаци и девојчице, првенствено кроз педагошки рад, у нашем клубу израсту у добре, лепо васпитане младе људе.

Циљ школе кошарке Петровград је да окупи што већи број дечака и девојчица од I до VIII разреда основних школа и да промовише здрав стил живота, како на терену, тако и ван њега.

Желимо да пружимо деци добре услове за рад и квалитетан и стручан тим људи, који ће их кроз обуку и тренинге учити тимском раду, развијати у њима осећај припадности групи и жељу да се тимски дође до циља.

Све информације у вези са уписом деце можете добити на број телефона 064.700.14.12 или путем фб странице КК Петровград.